Gilgal Solidari amb Ucraïna

GILGAL SOLIDARI AMB UCRAÏNA

Des de Gilgal Solidari estem treballant i organitzant-nos per donar el millor suport davant d’aquesta situació tan dura que està patint el poble ucraïnès. Volem fer-ho amb seny i sentit. Disposem d’informació de primera mà, ja que dintre del nostre equip tenim familiars a Kiev. L’arribada d’ajuda a Ucraïna és complicada.

Nosaltres hem valorat finalment donar suport a les famílies que arribin al nostre Municipi i altres llocs propers a nosaltres. Us anirem informant dels moviments que anirem fent com entitat i dels dies de recollida especial. Recordar que Sant Cugat és una ciutat acollidora i que els canals d’ajuda a Ucraïna, que té l’Ajuntament són eficients. També assenyalar que hi ha altres entitats que estan donant suport i persones que de manera voluntària han anat personalment…

Tot és poc en aquesta situació. Ben aviat obrirem totes les tardes les portes del Rober Solidari per organitzar tota aquesta tasca.
Hem d’estar preparats, no només serà roba, farà falta material escolar, calçat, medicaments…Haurem de donar resposta a milers de persones que fugen de l’horror de la guerra, buscant suport i refugi.

Amb la mà al cor, moltes gràcies pel suport que estem rebem d’ençà que vam obrir les portes del Rober solidari! Moltes gràcies a l’equip de voluntaris per tota la gestió.
NO A LA GUERRA ni a cap mena de violència.”💪🚫