SOLIDARITAT

La solidaritat és una actitud més que una acció puntual. És el compromís de posar-te al costat de l’altre i resoldre conjuntament la circumstància d’injustícia o desigualtat pel qual passa, amb l’objectiu de que la persona o col·lectiu puguin resoldre-ho enfortint les seves fortaleses

VOLUNTARIAT

Està format per persones que dediquen part del seu temps i de les seves capacitats a implicar-se en accions solidàries que afavoreixin una millora en la comunitat. Un servei altruista ple de generositat i de compromís humanitari.

SUPORT SOCIAL

Xarxa social de la qual pots rebre ajuda –recursos afectius i pràctics– en moments crucials de la vida.

COMUNITAT

Volem estar presents en els nostres barris compartint espai, valors i el nostre potencial humà per recolzar les accions que beneficiïn la convivència, la cohesió i la millora dintre dels mateixos i del  Municipi.

“La finalitat principal de Gilgal Solidari és ajudar a les persones que ho necessitin, en tots els aspectes, tant si es tracta de necessitats materials (aliments, roba, llits, cadires….), de problemes d’integració social ( acompanyament als recursos municipals, coneixement de la nostra llengua i cultura…) o d’altres dificultats que puguin sorgir en algun moment (visites mèdiques, visites a persones que viuen soles, assessorament de gestió diària)”.

Compartir es el que volem

Pel que fa a la infància oferim suport assistit per fer deures i millorar el rendiment escolar, espais per estudiar i un casal artístic (música, teatre, dansa, escenografia) al mes de juliol.

 Projecte de cooperació internacional donant suport a l´ètnia turca a Bulgària en situació de vulnerabilitat.

 Desenvolupar i implementar un model d’acció social i educatiu que contribueixi a millorar les oportunitats de desenvolupament social i educatiu dels nens i nenes i les seves famílies.

 Donar suport, acompanyar i acollir a les persones per facilitar la seva autonomia i empoderament.

Implementar estratègies d’integració social i la cohesió ciutadana per promoure el sentiment de pertinença.